Fliserens

Priser fra 20 kr. kvm.

Vi kan give dine fliser et helt nyt liv med en skånsom rens med vores professionelle hedvandsanlæg, som nænsomt fjerner alger og flisepest mm. fra din belægninger helt uden brug, af kemiske produkter. Derefter anbefaler vi at området imprægneres med en nano imprægnering som forsegler fliserne, så vand og fugt ikke trænger ind og derfor vil være mere modstandsdygtigt mod ny algevækst. Til sidst skal der fugesand i. Hertil anbefaler vi at bruge ukrudtshæmmende fugesand som giver nyt ukrudt de sværeste forhold til at skyde frem.

Hvorfor fliserens?

Hvis din indkørsel, terrasse, gangsti mm. er belagt med et lag mos og alger, vil det i fugtige perioder kunne medføre et glat underlag, som kan være problematisk at befærde sig på. Derudover er det det første man ser når man træder ind på grunden. med en flise rens fjerner vi også ukrudtet og mos mellem fliserne og sikre du at belægningen omkring hjemmet står præsentabel og så godt som ny i mange år frem.

Din opgaver inden påbegyndt arbejde:

Vi vil selvfølgelig gennemgå dette med dig når vi kommer og kigger på opgaven, så vi sammen finder den bedste løsning for dig.

  • Ryd arealet for havemøbler, krukker og andet. evt ud på græsset med god afstand til fliserne.
  • Er der mange blade, småsten skal dette fjernes
  • Almindeligt småt græs og ukrudt i fugerne tager vores maskine men store plamager ukrudt mellem fliserne kan med fordel fjernes.
  • Græskanter som ligger ud over fliserne kan med fordel rettes til inden rens, så man undgår en grim overgang.
  • Tjek vandtryk fra din udendørs vandhane. Den skal som tommelfingerregel kunne fylde en sort murerspand på 1 minut – ca.

 

Skal din indkørsel være flottere end naboens så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag til et uforpligtende tilbud.

Vi har her på siden gjort det nemt for dig sammensætte din kvm pris, så du ikke behøver at bekymre dig om skjulte ekstraregninger.

Fliserens

30 kr. pr. kvm

Opstartspris: 750 kr

Imprægnering

15 kr pr. kvm.

Ved køb af fliserens

Fugesand leveret

15 kr pr. Kvm

Ved køb af fliserens

Algebehandling af fliser

15 kr pr. Kvm

Ved køb af fliserens