Algebehandling

Professionel algebehandling

Med en Algebehandling slipper du nemt og skånsomt af med den plantevækst, som har sat sig fast på tag eller facade. Samtidig har en algebehandling en forebyggende effekt mod mos og alger, ved behandling en gang årligt. Dette kan også være en fordel at gøre på nye tage eller belægninger.

Til algebehandling bruger vi et miljøgodkendt produkt som sikre en skånsom desinficering af arealet uden de omkringliggende omgivelser tager skade.

Ved bestilling af en algebehandling af tag, facade eller belægning behøver du ikke være hjemme. vi skal som det eneste bare have adgang til de områder som skal behandles, samt udendørs vandhane. Efter end behandling vil du efter de første par dage kunne ane en let hvid overflade på det området. dette er plantevæksten er har taget skade af vores algemiddel. du vil efter 6-12 måneder kunne se synlig forandringer. i nogle tilfælde med megen mos og grå lav (de små grå pletter) vil det være nødvendigt med 2 behandlinger med 6 måneders mellemrum for fuldt resultat

Hvorfor skal jeg algebehandle tag eller facade?

Et ret tag eller facade er bare pænest. Ikke nok med det, så er det en fordel, da ældre og porøse tage og facader som er blevet udsat for det danske vejr i mange år, har som oftest revner og afskalninger i større eller mindre grad. Når alger, mos og anden plantevækst sidder på overfladen og suger fugten til sig, vil der være risiko for at denne fugt trænger ind i revner og afskalninger, som ved frostvejr udvider sig og kan forårsage frostsprængninger, som skader tag og bygning.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Pakkeløsninger på algebehandling

Se vores pakkeløsninger på algebehandling her på siden:

Algebehandling af tag

Fra 1295 kr.

For op til 200 kvm hus.

Algebehandling af facade

Fra 1295 kr.

For op til 300 kvm facade.

Algebehandling af belægning

Fra 1295 kr.

For op til 300 kvm.